Sorina Honțaru, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Argeș, a fost diagnosticată cu COVID-19. Honțaru s-a internat în spital, în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

Nu există, deocamdată, o informare oficială despre starea de sănătate a acesteia. Potrivit surselor noastre, însă, Sorina Honțaru nu se simțea bine deloc în cursul zilei de ieri, de altfel acesta fiind și motivul pentru care a fost nevoie de spitalizare.

Ieri, înainte de a fi testată pozitiv, șefa Direcției de Sănătate Publică a participat la sediul Instituției Prefectului la o ședință operativă, la care au fost prezenți și prefectul Emanuel Soare, directorii medicali ai spitalelor COVID din Argeș, medici, reprezentanți ai Consiliului Județean și primari. „La toate întâlnirile de acest fel s-au respectat cu strictețe regulile sanitare. În ceea ce privește cazul doamnei Honțaru, ca de obicei în astfel de situații, se face anchetă epidemiologică și se izolează contacții”, declară pentru Pitești 24 prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

În perioada în care Sorina Honțaru lipsește, atribuțiile funcției de director executiv al DSP Argeș sunt îndeplinite de Aura Copciag. (Sursă foto: Facebook)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *