Poliţiştii de la Secția 1 din Pitești au făcut ieri controale pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, în special în zona piețelor, a complexelor comerciale și a operatorilor economici din centrul municipiului. Au fost verificate 9 societăți comerciale și 11 mijloace de transport în comun, precum și 107 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Au fost date 7 amenzi, în valoare totală de 3.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Tot ieri, poliţiştii Secției 2 au desfășurat activități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru prevenirea comerțului ilegal de produse alimentare și nealimentare în piața Gavana, ocazie cu care au fost verificați 15 agenți economici, nefiind constatate nereguli. De asemenea, polițiștii, împreună cu polițiștii locali, au controlat 12 mijloace de transport în comun, nefiind constatate nereguli (toți pasagerii purtau mască și era respectată regula referitoare la numărul maxim permis de călători).

Și poliţiştii Secției 3 au organizat acțiuni similare în zona piețelor și a centrelor comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun. Au fost verificate 15 societăți comerciale și 9 mijloace de transport în comun, fiind date 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea de către persoanele fizice a obligației de a purta masca de protecție.

De asemenea, poliţiştii Secției 4, împreună cu reprezentanți ai Poliției Locale Pitești, au făcut verificări în piețe, centre comerciale și mijloace de transport în comun din zona de competență. Au fost verificate 14 societăți comerciale și mijloace de transport în comun și au fost date 9 amenzi, în valoare totală de 2.000 de lei, tot pentru nerespectarea de către persoanele fizice a obligației de a purta mască.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *