Vremea se strică în toată țara, inclusiv în județul Argeș, potrivit unei informări de ultimă oră de la Administrația Națională de Meteorologie. ANM anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată și intensificări ale vântului pentru perioada 24 aprilie, ora 16:00 – 26 aprilie, ora 22:00.

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată: în seara zilei de luni și în noaptea de luni spre marți (24/25 aprilie) în vestul țării, pe parcursul zilei de marți în mare parte din țară, iar miercuri îndeosebi în sud și est.

Vor fi averse, pe alocuri descărcări electrice și izolat căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp, iar mai ales în zonele de munte, pe arii restrânse, de peste 30…40 l/mp.

Temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze, în general, de 45…55 km/h. În zona montană înaltă, mai ales pe parcursul zilei de miercuri, rafalele vor depăși 70…80 km/h și vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Notă: Astfel de fenomene meteorologice vor fi în după-amiaza zilei de luni, pe arii restrânse, și în jumătatea de nord a Moldovei, precum și în zonele de deal și de munte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *