Astăzi, 20 aprilie 2023, a început în Pitești acţiunea de distribuire a produselor alimentare, tranșa a VI-a, pentru categoriile sociale defavorizate.

Produsele (finanțate de UE) vor fi distribuite – în baza actului de identitate – la centrul amenajat în piața Smârdan, intrarea A, etajul II, după următorul program:

-luni, marți și miercuri între orele 08:30-15:00;

-joi între orele 08:30-18:00;

-vineri între orele 08:30-13:00.

Fiecare beneficiar va primi un pachet conținând făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă din carne de vită, conservă din carne de porc, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe și gem de fructe dietetic.

Distribuirea va fi făcută de Primărie, prin Direcția de Asistență Socială.

Cine primește aceste ajutoare

a)familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 cu privire la venitul minim garantat;

b)familiile care beneficiază de alocaţie pentru susţinerea familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010 referitoare la alocaţia pentru susţinerea familiei;

c)persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor sau persoane dependente, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *