Schimbare în bine: timpul de așteptare între probele pentru obținerea permisului de conducere a fost redus în județul Argeș de la 3 luni la 3 săptămâni. A fost redus și deficitul de personal.

„Comparația este făcută cu luna decembrie a anului 2021, atunci când spuneam că o să găsim soluții eficiente. La acel moment, erau candidați care așteptau 3 luni ca să susțină proba practică a examenului pentru permisul de conducere. Acum, în Pitești programările se fac la 22 de zile”, susține prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Astăzi, în Câmpulung sunt 8 examinatori ai Serviciului Permise. La sesiunea suplimentară sunt înscriși 80 de candidați. Este bine de știut pentru candidații musceleni că pot susține examenul și în Pitești.

„În ceea ce privește deficitul de personal care se înregistra la Permise, din 7 funcții, acum mai sunt neacoperite două funcții de agent. Completarea schemei de personal este în relație directă cu timpul de așteptare: creștem capacitatea de testare, se reduc și timpii”, potrivit prefectului.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *