Deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu face o analiză critică a primilor trei ani din mandatul primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea (PSD). „Sunt trei ani de stagnare. Sunt trei ani pierduți pentru piteșteni. (…) „Omul de cuvânt” a dovedit că i-a păcălit pe toți. A făcut orice, numai de cuvânt nu s-a ținut”, a afirmat Moșteanu într-o conferință de presă.

Parlamentarul spune că marile probleme ale Piteștiului, în special infrastructura rutieră, nu au fost rezolvate. Printre promisiunile neonorate de actualul primar se numără și construirea unui nou pod peste râul Argeș, afirmă Ionuț Moșteanu.

Pe de altă parte, deputatul îl acuză pe Cristian Gentea că a blocat declararea Pădurii Trivale drept arie naturală protejată: „Singura prietenie și singurul respect al domnului Gentea sunt față de agenții imobiliari, nu-l interesează piteștenii”.

Concluzia deputatului USR: „Vedem un Pitești care se sufocă, un Pitești care practic a stat pe loc trei ani de zile”:

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *