Update, 16 martie 2023, ora 11:00

Administrația Domeniului Public pune în practică măsura decisă pe 1 februarie de Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești. Sunt montate separatoare de sens pe Calea Craiovei în dreptul stației de carburanți Lukoil și în dreptul magazinului Mathaus și la intersecțiile cu străzile I.L. Caragiale și Intrarea Ion Bălăceanu.

„Măsura a fost adoptată în scopul unei siguranțe crescute în trafic. Conducătorii auto sunt rugați ca până la finalizarea lucrărilor să circule cu prudență în zonă pentru evitarea oricărui incident”, transmite Primăria Pitești.

Update, 1 februarie 2023, ora 19:30

Propunerea a fost aprobată astăzi de Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești. Urmează să fie montate separatoare de sens pe Calea Craiovei în dreptul stației de carburanți Lukoil și în dreptul magazinului Mathaus, precum și la intersecțiile cu străzile I.L. Caragiale și Intrarea Ion Bălăceanu.

Știrea inițială, 31 ianuarie 2023, ora 13:20

Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești are ședință miercuri, 1 februarie 2023. Pe ordinea de zi este și un punct referitor la circulația pe Calea Craiovei.

Este propusă montarea de separatoare de sens pe Calea Craiovei în dreptul stației de carburanți Lukoil și în dreptul magazinului Mathaus, precum și la intersecțiile cu străzile I.L. Caragiale și Intrarea Ion Bălăceanu.

Propunerea este argumentată în felul următor: „În zonele respective nu se respectă marcajul longitudinal cu linie dublă continuă”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *