Echipa ATI a Spitalului Județean de Urgență Pitești s-a mărit. Vorbim despre cinci medici care, din această lună, activează la SJUP.

„Având în vedere complexitatea activității și numărul mare de cazuri critice de pacienți care ajung la Spitalului Județean de Urgență Pitești, cazuri care necesită de multe ori prezența unei echipe multidisciplinare din care obligatoriu face parte și medicul de anestezie și terapie intensivă, pentru asigurarea promptitudinii actului medical și a calității acestuia, dar și pentru a preîntâmpina apariția sindromului epuizării profesionale în rândul medicilor ATI, conducerea unității a întreprins demersurile necesare pentru a mări echipa”, precizează Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean.

Astfel, Roxana Florina Ștefan și Maria Alina Oțeleanu, ambele rezidente în anul III, au început activitatea la Spitalul Județean de Urgență Pitești pe data de 15 martie. Tot în această lună, alți trei medici s-au alăturat echipei de anesteziști a SJUP: Mariana Ghiță (medic rezident în anul III), Claudiu Curcă (medic rezident în anul III) și Marius Cornel Bolohan (medic rezident în anul V).

Cei cinci rezidenți vor asigura activitatea Secției ATI alături de echipa care activează în prezent, formată din șapte medici.

„Le mulțumim tuturor și le urăm bun venit, răbdare, forță, echilibru și implicare!”, le transmite conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *