Primăria Pitești a schimbat perioada de desfășurare a ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor. „Prognoza meteo a primăverii schimbă data anunțată a Simfoniei Lalelelor 2023: 21-23 aprilie!

Festivalul Simfonia Lalelelor este sărbătoarea care are în centrul ei cele mai delicate și mai capricioase flori – lalelele. Înflorirea lor și rezistența inflorescenței sunt impactate puternic de schimbările de temperatură, iar încălzirea destul de rapidă prognozată pentru sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, din acest an, constituie un motiv îndeajuns de serios pentru decizia municipalității de a reveni asupra perioadei anunțate pentru organizarea celei de-a 46-a ediții a festivalului.

Astfel, Simfonia Lalelelor 2023 urmează a se desfășura între 21 și 23 aprilie, la o săptămână după sărbătoarea ortodoxă a Sfintelor Paști.

Programul manifestărilor artistice și culturale ale celor trei zile de festival dendro-floricol va fi anunțat în perioada următoare”, a informat Primăria Pitești cu puțin timp în urmă.

Amintim că perioada inițială anunțată de Primărie pentru desfășurarea Simfoniei Lalelelor 2023 a fost weekendul 5-7 mai.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *