Piteștiul simplifică procesul de obținere a acordurilor de circulație pentru transportatorii de mărfuri.

Începând din 3 ianuarie 2024, operatorii de transport de mărfuri vor putea obține acorduri de circulație pentru o perioadă de 24 de ore prin intermediul rețelei de agenții Westaco Express din stațiile de alimentare cu carburanți OMV și Petrom. Municipalitatea Pitești a încheiat un contract cu Westaco Express pentru prestarea de servicii de încasare, de la persoane fizice și juridice, a sumelor reprezentând taxa de acord de circulație pentru accesul și circulația pe străzile orașului a autovehiculelor destinate transportului de mărfuri și utilajelor cu masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Serviciul de încasare Westaco Express operează în majoritatea stațiilor de carburanți OMV și Petrom și poate elibera acorduri de circulație 7 zile din 7.

În prezent, acordurile de circulație sunt eliberate de către funcționarii Primăriei la solicitările operatorilor de transport venite prin registratura instituției, prin intermediul email-ului sau al platformei electronice eportal.primariapitesti.ro. La cererile exprese formulate de transportatori, care au considerat greoaie aceste modalități de obținere a documentației, întrucât actele puteau fi eliberate doar în timpul programului de lucru al Primăriei, s-a stabilit ca obținerea acordurilor de circulație să se facă și prin intermediul stațiilor de alimentare cu carburanți OMV și Petrom.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *