La invitația președintelui Consiliului Județean, Ion Mînzînă, astăzi a făcut o vizită în Argeș Cătălin Șomode, directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București, căreia îi este arondat și județul nostru.

Directorul DRDP a analizat la fața locului situația unor drumuri naționale care au nevoie de investiții pentru refacerea infrastructurii.

Acesta a fost însoțit în mai multe localități de Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean, de deputații Simona Bucura-Oprescu și Nicolae Pavelescu și de șeful Secției Drumuri Naționale Pitești, Gheorghe Mihăiță.

La Mioveni, primarul Ion Georgescu a cerut sistematizarea intersecției din zona Uzinei Automobile Dacia, acolo unde se produc deseori ambuteiaje și accidente de circulație. În urma discuției, șeful DRDP București a anunțat că intersecția va fi reconfigurată și semaforizată. O altă solicitare a administrației Mioveniului adresată directorului DRDP București este reabilitarea bulevardului Dacia, parte a DN 73D, cea mai importantă arteră rutieră a orașului.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.