Update, 28 februarie 2022, ora 15:35

Primăria Pitești anunță: „Conform ultimelor informații furnizate de Intens Prest, executantul lucrării de modernizare a trecerii de cale ferată din strada Lânăriei, astăzi, 28 februarie, NU se închide circulația autovehiculelor în zonă.

Comisia pentru stabilirea managementului de trafic pentru circulația trenurilor – Regionala CF Craiova – a decis, la propunerea constructorului, următoarele intervale de închidere a circulației trenurilor:

-14.03.2022, ora 08:15 – 17.03.2022, ora 14:40, închiderea liniei curente Pitești – Bradu de Sus;

-18.03.2022, ora 08:20 – 21.03.2022, ora 14:50, închiderea liniei curente Pitești – Ramificație Golești.

Ca urmare, circulația rutieră va fi închisă pe strada Lânăriei, timp de 8 zile, între 14 martie și 21 martie 2022.

În cazul în care apar modificări ale acestor programări, le vom anunța în timp util”.

Știrea inițială, 10 februarie 2022, ora 11:35

Traficul rutier în zona barierei CFR de pe strada Lânăriei va fi oprit pentru mai multe zile ca urmare a lucrărilor de modernizare. „Între 28 februarie, ora 08:00, și 8 martie se închide zona aceea, se schimbă șinele, se schimbă tot. Bineînțeles că va trebui să închidem și noi traficul în zonă”, a anunțat cu puțin timp în urmă primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Potrivit sursei citate, Primăria va anunța în timp util, după ce se va consulta cu Poliția Rutieră, care vor fi mai exact tronsoanele afectate de oprirea traficului și rutele ocolitoare.

Anunțul integral făcut de primarul Gentea: „În sfârșit, încep lucrările la bariera de la Lânăriei. A fost o întâlnire a lor (n.r. – reprezentanții firmei constructoare) acolo, mi-au dat și mie procesul verbal. Am discutat la Poliție. Vom face o întâlnire, dacă nu luni, cu siguranță marți, la care voi chema și constructorul.

Între 28 februarie, ora 08:00, și 8 martie se închide zona aceea, se schimbă șinele, se schimbă tot, se lucrează în zonă. Bineînțeles că va trebui să închidem și noi traficul în zonă. Și atunci, discutam cu cei de la Poliție și azi dimineață, ne vom întâlni și vom anunța. Probabil din autostradă (n.r. – A1) se va interzice traficul mașinilor mari. Bineînțeles, nu pentru cele care merg spre Craiova, de exemplu. Va trebui să punem semne și la Vamă, probabil, și în autostradă. Deci, va trebui deviat traficul greu în zona respectivă. Nu-l putem lăsa în oraș, să ne ducem cu el la Podul Viilor.

Luni-marți, deci, cu două săptămâni înainte de a se întâmpla acest lucru, bineînțeles că vom anunța ca toată lumea să aibă timp suficient să conștientizeze că vor fi probleme în aceea perioadă.

Eu sper că asta este o perioadă maximă, poate în zona respectivă lucrările vor ține mai puțin, dar asta este informația pe care o am acum”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *