Un bărbat de 55 de ani și un minor de 17 ani s-au bătut astăzi într-un autobuz Publitrans. Echipaje de polițiști și un echipaj SMURD au intervenit la fața locului. Bărbatul de 55 de ani a fost transportat la Spitalul Județean. Poliția a întocmit dosar penal, urmând să stabilească și de la ce a pornit conflictul.

Biroul de presă al Poliției Argeș face precizări: „Astăzi, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că într-un mijloc de transport public în comun (n.r. – un autobuz Publitrans) ar fi avut loc o stare conflictuală între două persoane.

La fața locului (n.r. – în zona sensului giratoriu de pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu) s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 4 Poliţie Pitești, dar și un echipaj medical.

Din primele verificări s-a stabilit că în urma unui conflict spontan între un minor de 17 ani și un bărbat de 55 de ani, pasageri în mijlocul de transport, a avut loc o altercație, cei doi lovindu-se reciproc.

Ambelor persoane le-au fost acordate îngrijiri medicale, bărbatul de 55 de ani fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 193 din Codul Penal (n.r. – pentru lovire sau alte violențe), iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”. (Sursă: Facebook – Info Trafic Pitești)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.