Update, ora 15:20

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei hotărâri a Judecătoriei Curtea de Argeș.

Știrea inițială, ora 14:00

Aseară târziu, în jurul orei 23:00, polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați prin Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în comuna Mușătești un bărbat a încercat să dea foc prelatei destinate unui autoturism, autoturism al unui vecin.

Polițiștii din Domnești s-au deplasat cu operativitate la locul indicat și l-au săltat pe suspect: un localnic în vârstă de 60 de ani. Acesta a fost dus la Poliție, pentru audieri.

„Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale, bărbatul ar fi incendiat prelata destinată protecției unui autoturism cu intenția de a incendia autoturismul și l-ar fi amenințat cu un topor pe proprietarul acestuia”, informează IPJ Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere prin incendiere și, respectiv, amenințare, cercetările desfășurându-se sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Azi-noapte, după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Urmează ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *