Update, 29 februarie 2024, ora 16:15

Proiectul a fost aprobat astăzi de Consiliul Local Pitești, cu voturile „pentru” ale majorității pesediste. Reprezentanții USR și PNL s-au abținut.

Prin urmare, de la 1 martie 2024, salariile de bază la Poliția Locală Pitești, inclusiv salariul directorului general Valerică Nicolae, vor crește cu 10%.

Și majorările de salarii, tot de 10%, la celelalte instituții ale municipalității (vezi lista mai jos) au fost votate favorabil.

Știrea inițială, 23 februarie 2024, ora 09:20

Salariile de bază la Poliția Locală Pitești vor crește cu 10% de la 1 martie 2024. Majorarea este prevăzută într-un proiect de hotărâre inițiat de primarul Cristian Gentea, care va fi supus dezbaterii și votului în ședința de joi, 29 februarie, a Consiliului Local Pitești.

Potrivit proiectului, majorarea a fost decisă ca urmare a creșterii salariului minim brut pe țară și a inflației și în urma negocierilor cu sindicatul polițiștilor locali.

Salariul de bază al directorului general al Poliției Locale Pitești, Valerică Nicolae (foto), va crește la 13.863 de lei.

Directorul general adjunct Ion Ciurescu va avea un salariu de bază de 12.917 lei, iar un șef serviciu va câștiga 11.882 de lei. Lista completă (click pe imagini pentru vizualizare):

Amintim că în aceeași ședință de joi a Consiliului Local vor fi aprobate creșteri cu 10% ale salariilor de bază și pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Pitești, dar și pentru salariații de la SPEP, ADP, Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești, Fotbal Club Argeș, Direcția de Asistență Socială, Centrul Cultural Pitești, Filarmonica Pitești și Creșe Pitești (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Un comentariu

  1. Vasile

    1-03-2024, 15:41 la 15:41

    Pai merita, pt ca politia locala e prezenta si vigilenta numai daca parcheaza un batran aiurea , ca pentru a legitima romii, a se citi ,,tiganii,, din zonele limitrofe care au invadat centrul orasului si mai nou au ajuns sa arunce calatorii din autobuze, activitatea e mai pe incet spre de loc…

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *