Consiliul Local Mioveni a aprobat astăzi prin vot bugetul de venituri și cheltuieli al orașului pentru anul 2021. Votul a fost dat într-o ședință extraordinară, desfășurată la Centrul Cultural Mioveni.

„Bugetul Mioveniului pentru acest an este de 177.794,83 de mii de lei, sumă din care aproximativ 127.034,03 mii de lei reprezintă venituri proprii”, informează Primăria orașului.

Pentru anul 2021 administrația locală a Mioveniului urmărește, în primul rând, continuarea proiectelor aflate în curs de derulare (printre altele – construirea unui pod rutier în cartierul  Racovița, finalizarea Sălii Sporturilor și noi dotări la Spitalul Orășenesc) și finanțarea serviciilor publice, a sistemului de sănătate, a educației și culturii.

„În ceea ce privește secțiunea investiții, cheltuielile prevăzute au fost fundamentate în concordanță cu Strategia de Dezvoltare a orașului, fiind incluse obiective propuse atât de consilierii locali și de alți reprezentanți ai administrației locale, cât și de cetățeni”, precizează Primăria Mioveni.

Tot astăzi au fost aprobate bugetele de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 ale Societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, SC Servicii Generale Mioveni SRL, Centrului Cultural Mioveni și Spitalului Orășenesc Mioveni și programul anual cu privire la acordarea de finanțări nerambursabile pentru activități nonprofit de interes local și general.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *