Update, 30 iunie 2022, ora 16:10

Toate proiectele au fost aprobate în ședința de astăzi a Consiliului Local Pitești. Prin urmare, angajați ai Primăriei Pitești, ai Poliției Locale și ai altor instituții ale municipalității (vezi lista mai jos) vor avea și în acest an un concediu de odihnă suplimentar de până la 7 zile „pentru desfășurarea activității în condiții vătămătoare”.

Știrea inițială, 27 iunie 2022, ora 13:50

Angajați ai Primăriei Pitești, ai Poliției Locale, dar și ai Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului, ai Administrației Domeniului Public, ai Direcției de Asistență Socială a Municipiului, ai Filarmonicii Pitești, ai Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului și ai Fotbal Club Argeș ar urma să beneficieze și în acest an de concediu de odihnă suplimentar.

Proiecte în acest sens, inițiate de primarul Cristian Gentea, vor fi supuse dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen de joi, 30 iunie 2022, a Consiliului Local Pitești.

Potrivit proiectelor, beneficiarii vor primi în anul 2022 până la 7 zile de concediu de odihnă suplimentar „pentru desfășurarea activității în condiții vătămătoare”.

Lista personalului din Primăria Pitești care va primi concediu de odihnă suplimentar (click pe imagini pentru vizualizare):

Lista personalului din Poliția Locală Pitești care va primi concediu de odihnă suplimentar (click pe imagini pentru vizualizare):

Amintim că proiecte identice au provocat scandal anul trecut în Consiliul Local. Respinse inițial, proiectele au fost aprobate într-un final (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.