Cu puțin timp în urmă, piteșteanul Robert Glință și-a anunțat retragerea, la doar 25 de ani, din sportul de performanță.

„A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional. Prin suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să cresc în ființa umană mai evoluată de astăzi.

Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin muncă asiduă pentru a atinge un scop și a depăși adversitățile și obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine, care vor rămâne întotdeauna cu mine.

Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei joacă un rol uriaș și lasă o urmă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu îmi pot exprima suficient recunoștința.

Toate amintirile frumoase și prietenii dragi pe care mi le-au adus acest drum, conexiunile sufletești care depășesc viața de înot mă fac să simt că am câștigat pe parcurs mult mai mult decât niște medalii și trofee.

Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc că mi-ați arătat mereu sprijinul și că ați crezut în mine indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să mă redresez și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, pentru că sunt doar un om în definitiv. A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional”, precizează Robert Glință într-o postare pe pagina sa de socializare.

Născut pe 18 aprilie 1997 în Pitești, Robert Glință este legitimat la CS Dinamo București. În vara anului 2021, Glință a devenit cetățean de onoare al municipiului Pitești (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *