Ca și la Târgul de Crăciun, Revelionul organizat de Primărie în Mioveni va fi unul fără concerte cu artiști consacrați. Vor lipsi spectacolele, programul rezumându-se la un foc de artificii la cumpăna dintre ani, în Centrul Civic.

„Îi invităm pe toți cetățenii care doresc să petreacă trecerea dintre ani în aer liber în Centrul Civic al Orașului, unde va fi organizat un impresionant foc de artificii”, transmit organizatorii.

Pentru organizarea Revelionului 2024 din Centrul Civic, circulația auto va fi suspendată în zona centrală a orașului între orele 23:00 și 01:30, din punctul Robea semafor până la Școala Veche.

Șoferii vor trebui să folosească rutele ocolitoare indicate de polițiștii care vor fi prezenți în teren, respectiv pe străzile 7 Septembrie, Ion Pilat, Hanul Roșu, Mihai Eminescu și Părăști.

Amintim că în Pitești, în Piața Primăriei, de Revelion vor concerta DJ Project și Viorica și Ioniță din Clejani cu taraful (aici programul complet).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *