Poliția Municipiului Câmpulung a primit aseară prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență, la 112, o sesizare potrivit căreia, în comuna Dâmbovicioara, o femeie (Mădălina-Elena Bîrloiu) a fost găsită de părinții ei în stare de inconștiență în baia casei acestora din urmă. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Rucăr.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș ajuns la adresa indicată a început manevrele de resuscitare. Din păcate, fără rezultat. A fost declarat decesul femeii, care avea 34 de ani.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Câmpulung.

„Femeia nu prezenta urme de violență. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă), urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Femeia, care locuia și lucra (ca prodesoară) în București, venise de Crăciun în Dâmbovicioara la părinții săi. Ea s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, în urma unor scurgeri de gaze de la instantul pe gaz din baie.

Iată comunicatul integral al Poliției Argeș: „În seara zilei de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie a fost găsită de membrii familiei în stare de inconștiență în baia imobilului din comuna Dâmbovicioara.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat atât un echipaj medical, cât și polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul persoanei în cauză, o femeie de 34 de ani.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Femeia nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”. 

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *