Fressnapf va deschide magazin și în Pitești. Intenția a fost anunțată de retailer, care, însă, nu oferă informații cu privire la viitoarea locație și data inaugurării.

Cel mai mare retailer european specializat în hrană și accesorii pentru animalele de companie, Fressnapf (Germania) a intrat pe piața românească anul trecut. Are deja mai multe magazine în țara noastră, primul fiind deschis în București. Managementul companiei intenționează ca în România lanțul său de magazine să numere un total de 100 de unități.

„Prin activitatea noastră de zi cu zi, construim un ecosistem în jurul animalelor de companie, iar în România aducem un portofoliu variat, de 130 de branduri, dintre care 16 sunt branduri exclusive.

Vom avea sortimente nealimentare și așternuturi excepționale, cu un raport calitate-preț foarte avantajos, precum și o gamă largă de hrană umedă pentru câini și pisici, cea mai largă gamă disponibilă de sortimente pentru păsări sălbatice și, în general, sortimente alimentare care acoperă toate tendințele și nevoile relevante de hrănire, la toate categoriile de preț”, declara, la intrarea retailerului german pe piața din țara noastră, Dániel Kisgergely, Cluster Managing Director pentru Ungaria și România al companiei Fressnapf. (Sursă foto: fressnapf.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *