Polițiști ai Secției 1 au făcut ieri noi controale în centrul Piteștiului pentru a verifica în teren dacă sunt respectate restricțiile impuse de autorități pe fondul epidemiologic actual.

Printre altele, polițiștii au fost în control și la societatea care deține mini-hotelul La Strada Boutique Villa și restaurantul La Strada de pe bulevardul Republicii.

În restaurantul mini-hotelului polițiștii ar fi găsit clienți care nu ar fi fost cazați în mini-hotelul respectiv, lucru interzis prin restricțiile decise de autorități.

Societatea comercială a fost amendată cu 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 referitoare la unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Amintim că în Pitești, la fel ca și în alte localități, este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, al pensiunilor sau al altor unităţi de cazare doar pentru persoanele cazate în aceste unități. În Pitești restricția a intrat în vigoare pe 14 noiembrie 2020 și este valabilă pe o perioadă de 14 zile. Puteți citi detalii aici. (Sursă foto: lastradapitesti.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *