Polițiști ai Secției 1 au făcut ieri noi controale în centrul Piteștiului pentru a verifica în teren dacă sunt respectate restricțiile impuse de autorități pe fondul epidemiologic actual.

Printre altele, polițiștii au fost în control și la societatea care deține mini-hotelul La Strada Boutique Villa și restaurantul La Strada de pe bulevardul Republicii.

În restaurantul mini-hotelului polițiștii ar fi găsit clienți care nu ar fi fost cazați în mini-hotelul respectiv, lucru interzis prin restricțiile decise de autorități.

Societatea comercială a fost amendată cu 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 referitoare la unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Amintim că în Pitești, la fel ca și în alte localități, este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, al pensiunilor sau al altor unităţi de cazare doar pentru persoanele cazate în aceste unități. În Pitești restricția a intrat în vigoare pe 14 noiembrie 2020 și este valabilă pe o perioadă de 14 zile. Puteți citi detalii aici. (Sursă foto: lastradapitesti.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.