Update

În replică la comunicatul PSD Mioveni, Biroul Județean al PSD Argeș transmite: „Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis, în ședință extraordinară, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, având în vedere suspiciunile apărute la adresa domniei sale. Am urmat aceeași cale care a fost adoptată de PSD în toată țara.

Conform Constituției, primarul Ion Georgescu beneficiază, ca oricare cetățean al României, de prezumția de nevinovăție. Avem încrederea că domnul Ion Georgescu va avea puterea de a face lumină în acest caz.

Dăm asigurări locuitorilor din Mioveni că administrația locală a orașului va beneficia în continuare de toată susținerea noastră, astfel încât proiectele de dezvoltare derulate la nivelul orașului, atât prin fonduri locale, cât și guvernamentale și europene, nu vor avea de suferit.

Suntem convinși, în egală măsură, că organizația din Mioveni a PSD are capacitatea de a rămâne la fel de puternică și de unită și va sprijini și pe mai departe programul de dezvoltare a orașului, inclusiv prin activitatea din cadrul Consiliului Local”.

Știrea inițială

PSD Mioveni crede în „nevinovăția” primarului Ion Georgescu și critică decizia de aseară a conducerii PSD Argeș de excludere a acestuia din partid după ce a fost săltat de DNA.

„Organizația PSD Mioveni s-a întrunit astăzi la ora 10:00 pentru a-și exprima susținerea totală față de Domnul Primar Ion Georgescu.

Totodată, credem în nevinovăția dumnealui și avem încredere că va trece peste aceste momente dificile și suntem convinși că își va relua activitatea la Primăria orașului Mioveni, pentru că proiectele în derulare trebuie finalizate pentru comunitatea din Mioveni.

Considerăm decizia de excludere a dumnealui ca fiind una pripită și fără fundament la data adoptării”, a transmis, cu puțin timp în urmă, PSD Mioveni, organizație al cărei președinte era Ion Georgescu.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *