Proiectul inițiat de mai mulți consilieri locali care face praf și pulbere demersul pentru declararea Pădurii Trivale arie naturală protejată de interes național scoate oamenii în stradă.

Lideri de la USR și PNL fac apel către piteșteni să vină să protesteze la Primăria Pitești, mâine, 31 august, înainte de ședința de Consiliu Local (care va începe la ora 15:00) în care va fi supus dezbaterii și votului acest proiect.

Narcis Mircescu, senator și președintele USR Argeș: „Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, vrea să împiedice transformarea Pădurii Trivale în arie naturală protejată.

Joi, de la ora 15:00, alături de consilierii PSD și o parte dintre consilierii aleși pe listele PNL, se pregătește să transfere hectare de pădure în posesia Primăriei Pitești.

Practic, anulează munca din ultimii 13 ani prin care s-a susținut declararea Pădurii Trivale arie naturală protejată.

Este momentul ca piteștenii să își să facă vocea auzită. În ultimele săptămâni, mii de cetățeni au semnat petiția USR pentru protejarea pădurii noastre.

Totodată, vino joi, înainte de ora 15:00, la Primărie, pentru a apăra Pădurea Trivale”.

Mihai Coteț, consilier local și președintele PNL Pitești: „Nu doar politicul are un cuvânt de spus în acest sens, ci și voi, piteștenii, care în toată această perioadă ați fost fermi pe poziții și ați susținut ca Pădurea Trivale să fie declarată arie protejată, fie prin ieșiri în stradă, fie prin semnăturile pe care le-ați dat, fie prin petiții.

Ședințele de Consiliu Local sunt publice, deci vă invit, cu mic, cu mare, la ora 14:00 în fața sălii de Consiliu să vă spuneți punctul de vedere și să vă apărați pădurea.

Acesta este cu adevărat un punct de cotitură, iar după această ședință soarta pădurii noastre va fi pecetluită”.

Se anunță scandal de proporții și în ședința de CL, consilierii USR și o parte dintre cei de la PNL (care nu au bătut palma cu PSD și primarul Cristian Gentea) urmând să protesteze. (Foto: descriptiv)

Despre proiectul care a provocat mânie și scandal, TOATE AMĂNUNTELE AICI.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *