Corpurile 1 și 4 ale Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești vor fi reabilitate termic. Mai exact, vor fi înlocuite centralele termice existente și caloriferele cu altele noi și moderne și vor fi reabilitate instalația termică și zonele afectate. Instalațiile noi și centralele vor fi verificate și puse în funcțiune de către firme autorizate.

Investiția va conduce la scăderea consumului de energie termică pentru încălzirea clădirii și la asigurarea unor condiții igienico-sanitare la standarde înalte, atât pentru elevi, cât și pentru profesori și ceilalți angajați ai instituției de învățământ.

Contractul pentru proiectare și execuția lucrărilor a fost semnat astăzi între Primărie și societatea care va realiza lucrările, Proinstal Pipe SRL, firmă bine cotată pe piața de profil, cu sediul în Ștefănești.

Valoarea contractului este de circa 511.400 de lei cu TVA, potrivit Primăriei, și are o durată de 6 luni de la data ordinului de începere a proiectării și execuției de lucrări. (Sursă foto: ecopit.eu)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *