O parte din personalul Poliției Locale Pitești ar urma să beneficieze în acest an de concediu de odihnă suplimentar „pentru desfășurarea activității în condiții vătămătoare”.

Propunerea face obiectul unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Cristian Gentea și negociat de Valerică Nicolae – directorul general al Poliției Locale Pitești – cu Sindicatul Național al Poliției Locale, proiect care va fi supus dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen din 25 februarie 2021 a Consiliului Local Pitești.

Potrivit proiectului, concediu de odihnă suplimentar vor avea și directorul general al PL Pitești, Valerică Nicolae, și cei doi directori generali adjuncți, Ciprian Mihai și Marian Rădulescu.

Amintim că tot în ședința din 25 februarie a CL va fi supus votului un proiect care prevede ca și personalul din aparatul de specialitate al primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea, să beneficieze în acest an de concediu de odihnă suplimentar, tot „pentru desfășurarea activității în condiții vătămătoare” (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *