Profi are vacante 13 posturi de casier pentru noul său magazin din Bascov, conform bazei de date a Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Argeș, actualizată astăzi.

Angajatorul nu cere deloc experiență în domeniu pentru cei interesați să aplice pentru aceste joburi, iar în ceea ce privește nivelul de studii solicită doar școală gimnazială. Se mai cer „cunoștințe de operare pe casa de marcat fiscală și cunoștințe bune de folosire a programelor MS Office (Excel, Word etc.)”.

Contractele vor fi încheiate pe perioadă nedeterminată. Salariul este confidențial, iar la capitolul beneficii generale pentru cei care se angajează la Profi sunt menționate, printre altele, următoarele:

îi recompensăm pe cei care zilnic devin mai buni, oferind posibilități reale de creștere a veniturilor prin bonusuri de vechime în companie, care pot avea o creștere de până la 8 ori, bonusuri de performanță și de loialitate;

-tichetele au valoare de la 15 lei și cresc până la maxim 30 de lei, în funcție de senioritate și localitatea în care îți desfășori activitatea;

-o platformă de beneficii fixe – beneficii aniversare și multe alte oferte negociate cu diverși parteneri, care vin în întâmpinarea nevoilor tale.

Oferta de angajare pentru noul magazin Profi (de tip Super) din Bascov, Argeș, expiră pe 30 noiembrie 2023. Telefon: 0738.099.438, email: resurseumane@profi.ro. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *