Update, ora 15:00

Muncitorul care a decedat lucra pentru SC Acvafor Proiect SRL din Pitești.

Update, ora 14:55

Poliția Argeș: „Bărbatul, de 51 de ani, din Drăganu, lucra la societatea care efectua lucrări de canalizare pe raza localității Bălilești.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor în cauză va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru neluarea, respectiv, nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, potrivit articolelor 192, 349 și 350 din Codul Penal”.

Update, ora 14:45

ISU Argeș: „A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a fost găsit extras și în stop cardio-respirator. Pacientul a fost preluat de echipajul SMURD, care a început manevrele de resuscitare, ulterior fiind continuate împreună cu un echipaj al SAJ sosit în sprijin. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Incidentul s-a produs în timpul unor lucrări de canalizare în localitate”. 

Update, ora 14:40 

A fost declarat decesul. Bărbatul avea 51 de ani și era din comuna argeșeană Drăganu.

Update, ora 13:45

Bărbatul a fost scos la suprafață. I se fac manevre de resuscitare.

Știrea inițială, ora 13:30

Este intervenție de urgență la această oră în comuna Bălilești, satul Valea Mare Bratia, după ce peste un bărbat care efectua lucrări s-a prăbușit un mal de pământ.

Din păcate, victima este în stop cardio-respirator.

La fața locului acționează pompierii cu două autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș. Spre locul evenimentului se deplasează și o autospecială cu un container multirisc.

Un echipaj de la Poliția Municipiului Câmpulung a ajuns, de asemenea, la locul incidentului. Vom reveni cu amănunte.

Amintim că un accident de muncă similar a avut loc ieri în comuna Priboieni (aici subiectul pe larg).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *