Angelica Paraschivescu rămâne procuror-șef al Secției Judiciare a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât – cu unanimitate de voturi – prelungirea delegării sale în această funcție începând de la 1 februarie 2021 și până la ocuparea postului prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

De asemenea, secţia pentru procurori a CSM a decis prelungirea delegării în funcţia de procuror la Direcția de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Piteşti a lui Cătălin George Bărbuceanu (procuror care provine de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti). Delegarea este pentru 6 luni, începând de la 1 februarie 2021. Hotârârea în privința acestuia a fost luată cu 6 voturi „pentru” și 1 „împotrivă”.

Tot pe 1 februarie intră în vigoare hotărârea secţiei pentru procurori a CSM de prelungire cu 6 luni a delegării în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a lui Lucian Marinescu (procuror care provine de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea). Ca și în cazul lui Cătălin George Bărbuceanu, decizia a fost luată cu 6 voturi „pentru” și 1 „împotrivă”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *