Angelica Paraschivescu rămâne procuror-șef al Secției Judiciare a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât – cu unanimitate de voturi – prelungirea delegării sale în această funcție începând de la 1 februarie 2021 și până la ocuparea postului prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

De asemenea, secţia pentru procurori a CSM a decis prelungirea delegării în funcţia de procuror la Direcția de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Piteşti a lui Cătălin George Bărbuceanu (procuror care provine de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti). Delegarea este pentru 6 luni, începând de la 1 februarie 2021. Hotârârea în privința acestuia a fost luată cu 6 voturi „pentru” și 1 „împotrivă”.

Tot pe 1 februarie intră în vigoare hotărârea secţiei pentru procurori a CSM de prelungire cu 6 luni a delegării în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a lui Lucian Marinescu (procuror care provine de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea). Ca și în cazul lui Cătălin George Bărbuceanu, decizia a fost luată cu 6 voturi „pentru” și 1 „împotrivă”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.