Update, 21 ianuarie 2021, ora 15:00

Lista aproape finală cu numele reprezentanților noului Consiliu Local în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar de stat din Pitești a fost stabilită în ședința pe comisii. Urmează ca decizia să fie luată în ședința în plen de astăzi a Consiliului Local (click pe imagini pentru vizualizare):

Știrea inițială, 18 ianuarie 2021, ora 15:05

Consiliul Local (CL) Pitești se va reuni în ședință extraordinară în plen joi, 21 ianuarie 2021. Pe ordinea de zi a ședinței se află și un proiect de hotărâre pentru numirea reprezentanților noului CL în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar de stat din Pitești.

Deocamdată, a fost dată publicității lista cu grădinițele, școlile, liceele și colegiile care fac obiectul proiectului de hotărâre și cu numărul de consilieri care vor face parte din consiliul de administrație al fiecărei unități de învățământ.

Nominal, lista consilierilor care vor fi desemnați în consiliile de administrație ale școlilor din Pitești va fi stabilită în ședința în comisii, programată pentru mâine, 19 ianuarie 2021, urmând să fie aprobată în ședința în plen din 21 ianuarie.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *