Zece tineri au fost surprinși în centrul Piteștiului de polițiștii locali în timp ce aruncau cu petarde. S-a întâmplat în seara zilei de 1 decembrie, în jurul orei 23:30, în apropierea Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, cu domiciliul în comuna Merișani, au fost amendați cu câte 200 de lei fiecare pentru tulburarea ordinii publice.

De asemenea, pe 3 decembrie, polițiștii locali, jandarmii și polițiștii de la Secția 1 au făcut un control tot în zona centrală a Piteștiului, care a vizat comerțul neautorizat, vânzarea ilegală de materiale pirotehnice și alte fapte antisociale. Au fost date 12 amenzi pentru comerț stradal neautorizat (baloane, jucării), fiecare în valoare de 1.000 de lei.

„Autoritățile fac apel către cetățeni să evite utilizarea materialelor pirotehnice în spațiile publice, pentru a preveni astfel de amenzi substanțiale. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare, pentru menținerea ordinii și siguranței în comunitatea noastră”, potrivit Primăriei Pitești. Cetățenii solicită, pe bună dreptate, ca astfel de controale să aibă loc nu doar în Centru, ci și în cartierele orașului. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *