Astăzi, 5 decembrie 2023, DRDP Craiova începe inspecția lucrărilor executate pe tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești.

„În cadrul inspecției se vor verifica toate lucrările executate pe sectoarele finalizate. În paralel, Antreprenorul lucrează pentru finalizarea tuturor lucrărilor din contractul de execuție al acestui tronson.

În această perioadă, Antreprenorul execută lucrări la rampa spre Pitești a pasajului de la Jitaru, iar zilele următoare va așterne straturile de mixtură asfaltică. Montează parapetele lateral și axial, amenajează descărcare/încărcare la Colonești și aplică marcaje rutiere”, informează CNAIR.

Amintim că tronsonul 3, între Slatina (Valea Mare) și Colonești, în județul Olt, ar urma să fie dat în folosință până la sfârșitul acestui an, în jurul datei de 25 decembrie. Mai devreme decât termenul din contract (18 ianuarie 2024). Data de începere a investiției (proiectare și execuție) a fost 18 ianuarie 2022.

Pe tronsonul 3 (în lungime de 31,75 de kilometri) lucrează asocierea de firme românești SA & PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL (a omului de afaceri Dorinel Umbrărescu) – SC Tehnostrade SRL – SC Consitrans SRL.

Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, declara luna trecută că sunt șanse mari ca la sfârșitul anului 2024 să fie gata întreg drumul expres Pitești-Craiova (circa 121 de kilometri). (Sursă video: CNAIR)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *