Instituția Prefectului a lansat platforma online www.covidarges.ro. Prin intermediul ei puteți afla informații despre situația epidemiologică și măsurile în vigoare, atât de la nivel național, cât și județean, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Site-ul, realizat de Cancelaria Prefectului, adună într-un singur loc informațiile de care aveți nevoie, de la numere de telefon utile până la grafice cu evoluția incidenței pentru fiecare localitate în parte, actualizate în fiecare zi.

„Sunt prezentate, într-un format intuitiv, principalele măsuri de protecție, dar și cele mai importante prevederi ale hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș. Platforma se află într-un proces continuu de actualizare și îmbunătățire”, precizează Instituția Prefectului.

În urmă cu câteva săptămâni, i-am dat prefectului Emanuel Soare exemplul instituțiilor din Iași, care lansaseră la timpul respectiv o astfel de platformă online. Demersul meu avea în vedere în special interesul cetățenilor de a afla, cu un simplu click pe o hartă a Argeșului, rata de infectare la zi din fiecare localitate a județului. Inițiativa este una bună și o salutăm. Salutăm în special eforturile șefului Cancelariei Prefectului, Lucian Ionescu, persoana care a realizat platforma online www.covidarges.ro.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *