Marți, 5 decembrie 2023, la ora 08:00, vor începe lucrările de reabilitare a podului peste pârâul Bascov de pe strada Depozitelor din Pitești (Pod Matrițe).

Anunțul îl face Primăria Pitești, care informează că circulația va fi oprită pe acest pod pe tot parcursul lucrărilor, adică timp de 18 luni: „Circulația rutieră și pietonală va fi oprită peste podul amintit pe toată perioada de execuție a lucrărilor, respectiv 18 luni”.

Primăria mai precizează: „Conducătorii autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone trebuie să folosească următoarele rute alternative, în conformitate cu indicatoarele rutiere temporare montate la intrările în municipiul Pitești, precum și pe străzile care converg către zona respectivă:

-dinspre Podul Viilor (DN 73, DN 7) către Bascov se circulă pe autostrada A1;

-dinspre strada Serelor către strada Depozitelor se circulă pe autostrada A1;

-dinspre strada Costache Negri către Bascov se circulă pe autostrada A1, prin zona Podul Viilor.

Totodată, circulația rutieră pe strada Depozitelor din direcția Podul Viilor – strada Costache Negri și din direcția strada Serelor – strada Depozitelor rămâne deschisă până în zona lucrărilor, pentru aprovizionarea societăților comerciale.

Circulația autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone pe raza administrativ-teritorială a municipiului Pitești se realizează numai în baza acordului de circulație eliberat de Primăria Municipiului Pitești”.

Amintim că lucrările vor fi făcute de Porr Construct. Investiția este finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin programul naţional „Anghel Saligny” și se ridică la aproape 7.837.000 de lei plus TVA (proiectare și execuție). Lucrările care se vor executa vor aduce obiectivul de investiții la parametri normali de exploatare, asigurând durata optimă de exploatare a podului și siguranță în trafic prin construirea unui pod nou”, potrivit Primăriei.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *