Update, 15 iunie 2021, ora 13:50

Ancheta s-a încheiat. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările și vor trimite dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Individul va fi judecat pentru agresiune sexuală și corupere sexuală a minorilor. Amintim că agresiunea sexuală împotriva unui minor se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, iar coruperea sexuală a unui minor cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Reținut pentru 24 de ore pe 17 mai, bărbatul a fost ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Știrea inițială, 18 mai 2021, ora 15:25

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au reținut un bărbat de 38 de ani din Slatina, județul Olt, pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală a minorilor.

„Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 17 mai (n.r. – aseară) bărbatul ar fi manifestat acte de natură sexuală față de o minoră de 10 ani în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Pitești”, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Individul ar fi pipăit-o pe fetiță, agresiunea sexuală având loc într-un autobuz Publitrans de pe linia 8.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 4 Pitești, bărbatul a fost identificat în scurt timp și condus la sediul Poliției pentru audieri”, precizează sursa citată.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Agresiunea sexuală împotriva unui minor se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi, iar coruperea sexuală a unui minor cu închisoare de la 1 la 5 ani. (Foto: descriptiv)

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *