Update, 21 octombrie 2022, ora 20:10

Criminaliștii piteșteni au finalizat dosarul și l-au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a tânărului din Cocu pentru tâlhărie calificată.

Precizăm că individul se află în arest prevenit după fapta comisă în luna august și căreia i-a căzut victimă angajata unei săli de jocuri de noroc din Pitești.

Știrea inițială, 2 septembrie 2022, ora 15:20

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal deschis pentru tâlhărie calificată și au reținut un bărbat de 21 de ani din comuna argeșeană Cocu.

Din cercetări s-a stabilit că luna trecută, în noaptea de 10 spre 11 august, în jurul orei 00:30, individul, purtând o cagulă și folosind un cuțit, a deposedat prin acte de violență angajata unei săli de jocuri de noroc din Pitești de borseta în care se aflau încasările (2.000 de lei).

În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor de la Secția 1 din Pitești, autorul a fost identificat și dus la audieri.

După administrarea probatoriului, tâlharul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *