Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală și au reținut un bărbat de 56 de ani din comuna argeșeană Călinești.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 14 septembrie 2023 bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism și ar fi agresat sexual (n.r. – ar fi pipăit) o minoră în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun în municipiul Pitești”, informează Poliția Argeș.

Individul a fost identificat cu sprijinul polițiștilor din orașul Ștefănești și dus la sediul Poliției din Pitești pentru audieri.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus față de acesta doar măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, considerând că nu se impune arestarea lui preventivă.

Precizăm că minora agresată sexual este elevă la un liceu din Pitești. Agresiunea sexuală a avut loc într-un autobuz Publitrans, autobuz cu care minora se întorcea de la liceu. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *