Update, ora 21:20

Copilul a fost găsit. „În urma informațiilor primite cu privire la semnalarea minorului, acesta a fost identificat de polițiști pe raza comunei Bascov.

În continuare, reprezentanții DGASPC Argeș, care aveau situația minorului în cauză în monitorizare, vor evalua starea actuală, pentru a se pronunța cu privire la eventuale măsuri speciale de protecție socială având în vedere interesul superior al minorului.

Mulțumim persoanelor care au oferit relații cu privire la minorul căutat”, comunică Poliția Argeș.

Știrea inițială, ora 19:05

Familia și polițiștii piteșteni sunt în căutarea unui copil în vârstă de 12 ani. Raul Marin a plecat de la locuința bunicilor săi pe 14 mai, iar de atunci nu a mai revenit. Poliția Pitești a fost sesizată de familie abia astăzi și a fost dat dispărut.

„Minorul a mai avut plecări voluntare, iar din verificările efectuate de la momentul sesizării până în prezent au rezultat indicii că s-ar afla pe raza municipiului Pitești.

În prezent, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorului, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești”, informează Poliția Argeș.

Semnalmente: 1,40 m înălțime, aproximativ 32 de kilograme, față ovală, ochi căprui, păr șaten, drept și tuns scurt, ten măsliniu.

Persoanele care pot da relații cu privire la copil sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *