Update, 7 februarie 2022, ora 17:00

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. „Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în dosarul penal întrocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 193 alin. 2 și 371 din Codul Penal.

Astfel, în ziua de 7 februarie a.c, după administrarea probatoriului, minorul de 14 ani bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”, ne informează Departamentul de comunicare al Poliției Argeș.

Știrea inițială, 6 februarie 2022, ora 18:30

Polițiștii piteșteni au deschis dosar penal după ce un adolescent a lovit un altul în Parcul Tineretului din Pitești. Poliția s-a autosesizat după ce imagini cu incidentul, filmate de un martor, au fost date publicității pe rețelele de socializare.

În imagini se vede cum un adolescent îl lovește cu pumnul în față pe un altul, acesta din urmă căzând lat la pământ. Ambii minori au 14 ani.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public cu privire la o stare conflictuală petrecută între două persoane în municipiul Pitești, polițiștii Secției 4 Pitești s-au autosesizat în dimineața zilei de 6 februarie 2022 și au efectuat verificări, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Ca urmare a activităților desfășurate de polițiști, toate persoanele implicate (persoana vătămată și agresorul – ambii minori de 14 ani, precum și martori ai evenimentului) au fost identificate.

De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului cu privire la acest eveniment.

Menționăm că victima a primit asistență medicală imediat după producerea evenimentului, fără a necesita internare.

În continuare se efectuează cercetări, urmând ca, după administrarea probatoriului, să se ia măsurile legale în consecință”, ne precizează Departamentul de comunicare al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.