Poliția Argeș comunică: „În ziua de 12 februarie 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 19 mandate de percheziție la locuințele unor persoane și la sediile unor societăți comerciale din județul Argeș.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că, în perioada iunie-august 2020, mai multe autovehicule utilizate de 9 școli de șoferi în activitatea de instruire și de examinare în vederea obținerii permisului de conducere ar fi folosit polițe RCA și polițe de asigurare facultativă de accidente a pasagerilor/călătorilor false, în fapt autovehiculele respective nefiind asigurate.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, prevăzute de art. 322 și 323 din Codul Penal. 9 persoane au fost conduce la sediul Poliției pentru audieri.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun”.

Perchezițiile au avut loc în municipiile Pitești și Curtea de Argeș. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *