Percheziții în județul Argeș la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au făcut trei percheziții domiciliare în comunele Ungheni și Mozăceni la locuințele a trei bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, două arme neletale supuse autorizării și deținute fără drept, un exemplar de vânat din specia fazan și un câine din rasa ogar.

De asemenea, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au aplicat patru amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, conform O.U.G. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

„În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, informează Poliția Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *