Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că la această oră nici în județul Argeș și nici în alte zone ale țării nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Se circulă în general pe un carosabil uscat, fără fenomene meteo periculoase pentru siguranța participanților la trafic.

Ninsori slabe sunt semnalate izolat în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, iar în Harghita, pe DN 12 Miercurea Ciuc-Gheorgheni, ceața reduce vizibilitatea.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, iar înainte de a pleca în călătorie să se informeze cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să se deplaseze, să crească distanța de siguranță între autovehicule și să evite bruscarea comenzilor pe un carosabil umed sau alunecos!”, avertizează Centrul Infotrafic.

Astăzi, până la ora 16:00, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe tronsonul kilometric 235+500 de metri – 236,  pe raza localității vâlcene Câineni, se fac lucrări de toaletare a vegetației și de tăiere a copacilor din proximitatea suprafeței carosabile. Circulația rutieră se va închide în reprize de câte 20 de minute, fiind dirijată prin piloți de trafic. „Circulați cu atenție și nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule!”, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *