Au fost percheziții în comuna argeșeană Recea, la trei bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și Secției de Poliție Rurală Buzoești, au efectuat trei percheziții domiciliare în Recea, la locuințele a trei bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, două arme neletale, supuse autorizării, deținute fără drept și 700 de proiectile metalice.

„În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *