Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Pitești și procurori de la DIICOT Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat astăzi percheziţii domiciliare în municipiul Pitești și orașul Mioveni la locuințele unui număr de 9 persoane, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc, droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv.

Persoanele bănuite ar fi comercializat pe raza județului Argeș substanțe cu efect psihoactiv, dar și droguri de risc și droguri de mare risc.

„În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 45 de grame de substanţe vegetale şi 11 seminţe susceptibile a fi cannabis, circa 100 de grame de substanţe susceptibile a fi psihoactive şi 15 ţigări confecţionate artizanal”, ne informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Cele 9 persoane au fost duse la sediul Poliției pentru audieri, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *