Update, ora 19:10

Pacienta care a fugit din spital aseară a fost găsită. Este teafără și nevătămată. „A fost identificată de polițiști în zona centrală a municipiului Pitești”, informează Poliția Argeș. Pe perioada „dispariției”, și-a petrecut timpul la o prietenă și pe la biserici. A fost preluată de către membri ai familiei sale.

Știrea inițială, ora 09:30

O femeie a fugit aseară din spitalul din municipiul Pitești în care era internată (Spitalul Județean II, de pe strada Negru Vodă – Secția de Psihiatrie). Spitalul a alertat Poliția, care, potrivit procedurilor, a dat-o dispărută.

Femeia care a plecat din spital în seara zilei de marți, 28 noiembrie 2023, fără ca personalul medical să știe se numește Roxana Gabriela Anghel și are 31 de ani.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, 70 de kg, constituție atletică, ochi căprui și păr blond. Vestimentație: pantaloni de culoare albastră, hanorac kaki multicolor și papuci albi.

Persoanele care pot oferi informații despre femeie sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *