Filarmonica Pitești organizează vineri, 28 octombrie, de la ora 19:00, în sala „Simfonia”, un nou concert de jazz. Alături de bandul instituției, alcătuit din pianistul Victoraș Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani, va participa, ca solistă, Ozana Barabancea.

În program: „All of me”, „Misty-Bb”, „What a diference a day made”, „Perhaps, Perhaps, Perhaps”, „Perfect isn’t easy”, „The falling leaves”, „Ce vrei să faci din mine?”, „Oare cine ești tu?”, „Și dacă”, „Salcia”, „Ochii mei și-a mea dorință”, „Dragoste, pui de belea” și „România mea”.

Nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Ozana Barabancea este, pe lângă solistă de jazz, și profesoară de canto, șlefuind de-a lungul anilor nenumărate talente. Artistă care abordează diverse genuri, a colaborat, printre alții, cu Marius Pop, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian, Ovidiu Lipan Țăndărică, Marius Mihalache și Horia Brenciu. Laureată la Festivalul de Jazz „Napocensis”, a participat și la festivalurile de jazz din Iași, Craiova, Brașov, Constanța, Alba-Iulia și București. A efectuat turnee în Italia, Grecia, Germania, Slovenia, Thailanda și Japonia. Personalitate TV, membră a juriilor de specialitate în diverse emisiuni de televiziune, Ozana Barabancea va concerta în premieră la Filarmonica Pitești.

Biletele pot fi procurate de la casieria Filarmonicii, prețul unuia fiind de 40 de lei și de 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii au reducere.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *