De peste un an, de când medicul Sorin Barbu face parte din echipa medicală a Spitalului Orășenesc Mioveni, la Compartimentul de Ortopedie și Traumatologie se oferă servicii medicale la cele mai înalte standarde.

Standarde irlandeze am putea spune, având în vedere că medicul Barbu a lucrat și în Irlanda, la Croom Orthopaedic Hospital, iar acum implementează cu succes în Mioveni toate metodele și tehnicile medicale învățate în străinătate. Astfel, în Spitalul Mioveni se efectuează intervenții chirurgicale pe abord minim invaziv și clasic pentru chirurgia mâinii (Sindrom Tunel Carpian, boala Dupuytren, Sindrom Tunel Guyon) și a piciorului (Hallux Valgus-monturi, deget în ciocan).

Intervențiile chirurgicale sunt efectuate de Sorin Barbu, medic ortoped cu stagii în chirurgia mâinii și piciorului efectuate în Republica Irlanda, și de Cătălin Stoian, medic ortoped cu specializare la Spitalul Foișor.

Amintim că cei doi au realizat operații în premieră pentru Spitalul Mioveni: o operație de artroplastie de șold (proteză de șold) (amănunte AICI) și o operație de artroplastie totală de genunchi (protezare totală a genunchiului) prin aport minim invaziv (subvast) (AICI subiectul pe larg).

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie. Pentru pacienții care nu sunt asigurați prețul unei consultații este de 190 de lei.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *