Update, ora 21:25

Cu puțin timp în urmă, FC Argeș a anunțat numele noului antrenor principal: Alexandru Pelici. Obiectivul asumat prin contract: promovarea în Superligă.

Știrea inițială, ora 19:10

Bogdan Argeș Vintilă nu mai este antrenorul principal al echipei FC Argeș.

„Clubul nostru și Bogdan Argeș Vintilă au ajuns astăzi la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă.

Îi mulțumim pentru că a venit într-un moment dificil și pentru munca depusă. Îi dorim mult succes în următoarele provocări. Mereu unul dintre noi!”, a anunțat clubul piteștean cu puțin timp în urmă.

Amintim că Bogdan Argeș Vintilă a fost numit antrenor principal al lui FC Argeș în luna martie a acestui an. Potrivit înțelegerii inițiale dintre cele două părți, contractul lui Vintilă cu gruparea alb-violetă ar fi urmat să expire în vara anului 2025 (aici amănunte). Iată, însă, că retrogradarea echipei în Liga secundă a grăbit despărțirea clubului de Bogdan Argeș Vintilă.

FC Argeș încă nu a anunțat un nou antrenor principal, dar cel mai vehiculat este numele lui Alexandru Pelici. (Sursă foto Alexandru Pelici: digisport.ro)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *