FC Argeș are un nou antrenor principal: Bogdan Argeș Vintilă. Potrivit clubului piteștean, Vintilă a semnat cu FC Argeș un contract valabil până în vara anului 2025.

Bogdan Argeș Vintilă revine la echipa din Trivale după 16 ani, în 2007 fiind ultimul său meci ca jucător sub culorile alb-violet. Tehnicianul, în vârstă de 51 de ani, a condus deja primul antrenament al echipei.

”Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Pitești, oraș care m-a adoptat și căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar și eficient.

Dacă nu veneam în situația asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reușim împreună cu jucătorii și să fim fericiți la sfârșitul campionatului. Important este să ieșim din zona locurilor care pot duce în Liga a doua, dar asta doar cu un joc bun. În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal.

Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeșeni trebuie să aibă încredere în echipă”, declară Bogdan Argeș Vintilă pentru site-ul oficial al clubului piteștean.

Amintim că în urmă cu o săptămână FC Argeș și Marius Croitoru au reziliat pe cale amiabilă contractul pentru postul de antrenor principal, ca urmare a rezultatelor slabe avute de echipă în Liga I (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *