Sala Polivalentă din Pitești, aflată în construcție, va fi inaugurată „undeva spre iunie” anul viitor, a informat astăzi primarul Cristian Gentea.

„Am fost săptămâna trecută la Sala Polivalentă. Am vorbit cu cei de la CON-A (n.r. – firma constructoare, din județul Sibiu). Ei stau foarte bine. La sfârșitul anului Sala va fi funcțională, rămânând, probabil, partea cu scaunele, tabela…

În orice caz, o putem inaugura undeva la sfârșitul primăverii, undeva spre iunie. Deci, din sezonul următor echipele de baschet și de volei vor putea să-și desfășoare activitatea acolo.

Noi cu ce-am venit suplimentar știți, am mai vorbit: e vorba de branșamentul electric – suntem pe final cu el, zidul de sprijin – luni am dat ordinul de începere a lucrărilor și a rămas parcarea aceea pe strada Basarabiei – suntem în licitație, avem timp suficient să o facem”, afirmă primarul Piteștiului.

Potrivit contractului încheiat cu firma CON-A, termenul de finalizare a Sălii Polivalente din Pitești era luna mai 2022. Autoritățile au susținut, însă, în repetate rânduri că Sala va fi gata în luna noiembrie a acestui an (aici subiectul pe larg).

Amintim că Sala Polivalentă din Pitești este o investiție de 94,1 milioane de lei, realizată cu bani din bugetul Ministerului Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. (Foto: Arhivă iulie 2021)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *